Un centenar de comensals al dinar solidari de la Fundació Emys

Aquest diumenge la Fundació Emys amb la col·laboració de la Xarxa de Custòdia del Territori, ha celebrat al Rebost de Can Moragues el Dinar Natura Emys, un dinar benèfic per a recaptar fons per a la conservació de la tortuga d’estany i la millora del seu hàbitat, amb la construcció de dues noves basses.

Un centenar de participants a la XVI Koncentració d’Aigües Braves

Susqueda ha celebrat aquest diumenge la XVI Koncentració d’Aigües Braves. L’esdeveniment esportiu ha tingut com a protagonista el tram del riu Ter que transcorre entre els embassaments de Susqueda i el Pasteral i que es caracteritza per l’espectacularitat del paisatge.

Fogars de la Selva celebra amb èxit la seva Festa Major

Fogars de la Selva ha celebrat aquest cap de setmana la seva Festa Major. Durant tres dies el municipi s’ha omplert d’activitats. El tret de sortida dels actes de la Festa Major l’ha donat aquest divendres la inauguració del Centre Cívic.

Es presenta la 1a edició del Campus Melcior Mauri Costa Brava

El grup hoteler Guitart Hotels acollirà la primera edició del Campus Melcior Mauri Costa Brava, que es celebrarà a Lloret de Mar del dijous 4 d’octubre al diumenge dia 7 d’octubre. L’acte de presentació ha comptat amb l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, la presidenta de Guitart Hotels, Cristina Cabañas, i el propi Melcior Mauri.

Terra Negra acull un any més l'aplec de germanor municipal

Aquest dimarts ha tingut lloc a Terra Negra l’aplec de germanor municipal que cada any reuneix veïns i veïnes de Caldes de Malavella, Tossa de Mar, Vidreres i Llagostera. Aquest punt geogràfic on conflueixen els quatre municipis, tres de selvatans i un de gironí, és el lloc on es celebra cada any un acte amb motiu de la Diada de Catalunya.

Riudellots celebra diversos actes amb motiu de la Diada de Catalunya

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva i Riudellots per la Independència han organitzat diversos actes aquest dilluns 10 de setembre amb motiu de la celebració de la Diada de Catalunya. Al vespre, davant la façana de l’Ajuntament, l’alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura, ha llegit un manifest acompanyada pels regidors i regidores del plenari així com per membres de Riudellots per la Independència.

Èxit de participació en la 2a Cursa 10 ermites BTT

Aquest diumenge s’ha celebrat la 2a edició de la cursa 10 ermites BTT organitzada per Fast Competició. Quatre cents ciclistes s’han reunit al Parc de Sant Salvador per participar de la cursa que compta amb dos traçats: un de 65 km, la Marathon,  i un altre de 27 km, l’Express.

"3 i l'arqueòleg" una manera divertida de conèixer el patrimoni de Caldes

Sota el títol “3 i l’arqueòleg” aquest mes d’agost i setembre s’han programat 7 visites guiades a Caldes de Malavella. A través d’un agradable passeig guiat per diferents racons del municipi com l’Ermita de Sant Grau o el Castell de Caldes, el públic assistent coneix a través de les particulars explicacions dels Guies Ufissials el patrimoni històric i cultural del municipi.

Comença la Festa Major de Vilobí d'Onyar

Vilobí d’Onyar ha donat el tret de sortida a la seva Festa Major. Durant tres dies el municipi acollirà tot tipus d’activitats per a tots els públics. Com no podia ser d’una altra manera l’acte que ha encetat oficialment la Festa Major ha estat el pregó.

Arrenca la Festa Major de Breda

Avui divendres arrenca la Festa Major de Breda. Del 7 al 10 de setembre el municipi s’omplirà d’actes i activitats per a tots els públics. Dijous, malgrat l’amenaça de pluja, un nombrós públic s’ha congregat a la plaça de la Vila per assistir al tradicional Pregó de Festa Major des del balcó de l’Ajuntament.