Els "Dimecres a la fresca" arriben al seu equador amb l'actuació de Wish

Aquest dimecres la plaça del Firal de Sta. Coloma de Farners ha acollit l’actuació del grup de versions Wish. El concert ha format part del cicle “Dimecres a la fresca a Sta. Coloma de Farners” una iniciativa que ofereix una vetllada de música en un ambient distés i relaxat cada dimecres del mes de juliol i la primera quinzena d’agost.

Comencen les visites teatralitzades al Castell d'Hostalric

Aquest dissabte ha tingut lloc a Hostalric l'inici de les visites teatralitzades al Castell del municipi. Des d'un bon principi els visitants es submergeixen en el s. XIX, protagonitzant l'arribada d'un comboi d'aliments al Casell d'Hostalric durant el setge del 1810.

El nou ajuntament d'Arbúcies, a punt de ser una realitat

L’edifici de Molí del Roquer, conegut com a Can Delfí, passarà a acollir el nou ajuntament d'Arbúcies abans no acabi aquest any. El canvi d’ubicació permetrà centralitzar els diferents serveis que s’ofereixen des del Consistori així com poder optimitzar les funcions i agrupar tots els treballadors i treballadores.

Antoni Serra guanya el Concurs de sardanes "Vila d'Amer"

Amer ha celebrat aquest passat dissabte la 8a edició del Concurs de Composició de Sardanes “Vila d'Amer”, Memorial Pere Fontàs. L'acte ha tingut lloc als absis del monestir i com ja és tradicional ha comptat amb la Cobla Ciutat de Girona com a interpret de les sardanes que s'han presentat a concurs.

Un viatge a la història de Fogars i l’evolució de la pagesia

Accedir en el Museu de la Pagesia de Fogars de la Selva és fer un viatge en el temps per reviure altres èpoques i mostrar en els visitants com era l’activitat agrícola que imperava a Catalunya entre els segles X i XIX així com explicar la història del municipi.

Breda recapta 5.200 euros pel "Mulla't per l'Esclerosi Múltiple"

Aquest diumenge Breda ha celebrat una nova edició del “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”, que enguany ha celebrat la seva 25a edició a nivell nacional. Durant tot el dia els bredencs i bredenques que han volgut participar de la jornada solidària a les Piscines Municipals s'han llançat a l’aigua contra aquesta malaltia neurodegenerativa.