Estrena de l'obra 'Per no entendre el castellà'

Aquest dijous la sala d'actes de Riudellots ha acollit la representació de l'obra “Per no entendre el castellà”que ha comptat amb un públic molt especial: els i les alumnes de l'Escola de Riudellots. Els diferents cicles d'infantil i primària han pogut gaudir de la representació gràcies als dos passis que s'han fet.

Riudellots celebra la seva primera Festa de l'Esport

Riudellots de la Selva ha celebrat la seva primera festa de l'esport a la sala polivalent. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcadessa, Montserrat Roura, i el regidor d'esports, Gerard Fabrellas que han fet un reconeixement a les diferents associacions i seccions esportives de Riudellots.

El Sona Amer clou la temporada amb Liceu's Supersax Project

Amer ha posat punt i final aquest passat diumenge a la segona edició del Festival Musical Sona Amer. De gener a juny s'han ofert vuit concerts, que han abraçat des de la música lírica fins al jazz. Enguany el Festival ha consolidat la seva aposta per una programació de qualitat.

Espectacular inauguració de la piscina municipal d'Amer

Amer ha inaugurat aquest passat dissabte la seva pròpia piscina municipal. Desenes de persones s'han apropat fins a la nova instal·lació esportiva situada al costat del camp de futbol. L'acte ha comptat amb la presència de les diputades al Parlament de Catalunya, Mònica Palacín i Anna Tarrés.

Sta. Coloma celebra la Festa d'Homenatge a la Gent Gran

El pavelló de La Nòria ha acollit aquest passat diumenge el dinar d'homenatge a la gent gran. Més d'un centenar de comensals han participat de la trobada. És el tercer any consecutiu que es celebra la Festa de la Gent Gran, un esdeveniment que s'havia deixat d'organitzar durant 30 anys i que l'Ajuntament de Sta. Coloma de Farners ha decidit recuperar.

El JepSus Quintet clou la temporada de música de l'Auditori

Santa Coloma de Farners ha posat punt i final a la temporada de música de l’Auditori aquest passat dissabte amb l'actuació del quintet JepSus. Per celebrar-ho, el concert s'ha celebrat al jardí de la Casa de la Paraula, aprofitant el bon temps.