El Foodlab de Riudellots acull la 2a Taula Industrial i Empresarial

Riudellots de la Selva ha celebrat la 2a Taula Industrial i Empresarial. Unes jornades destinades a les petites i mitjanes empreses i que han tingut lloc en el Foodlab.

Hi ha assistit empresaris de la Selva que han pres nota de tots els conceptes exposats per rebre subvencions relacionades amb les seves tasques empresarials i productes. De fet, aquestes xerrades, impartides per Marc Coromines, ha permès que els empresaris estiguin informats de totes les eines que tenen el seu abast per fer que les seves empreses creixin i siguin més competitives.

L’ajuntament de Riudellots ja porta un temps col·laborant amb el Consell Comarcal amb xerrades com aquestes per ajudar a clarificar aspectes de desenvolupament.

Les taules empresarials i industrials s’han consolidat en tot el territori, com un espai de trobada i diàleg on es posen en contacte empreses i ens públics per comentar temes d’actualitat que repercuteixen directament en el dia a dia del teixit empresarial. En aquestes trobades, es pretén donar resposta a aquestes qüestions.