El castell de Montsoriu obrirà les seves portes cada dia per Setmana Santa

Des del passat dissabte i fins al 17 d'abril el Castell de Montsoriu obrirà les portes al públic cada dia. Des de les deu del matí fins a les set de la tarda ininterrompudament, els visitants podran accedir a les instal·lacions del recinte emmurallat. 

Aquesta iniciativa forma part de la campanya de Setmana Santa impulsada pel Consell Comarcal de la Selva i el Patronat del Castell de Montsoriu. D'aquesta manera es pretén aprofitar aquestes dates per atraure un major nombre de públic. El nombre de visitants durant la Setmana Santa de l'any passat va assolir unes xifres molt bones i van suposar un nou rècord de visitants. S'espera que enguany, en què estarà obert cada dia, el castell de Montsoriu assoleixi novament uns molt bons resultats.

Per tal que el nombre de visites vagi creixent, des del Consell Comarcal de la Selva i el Patronat del Castell de Montsoriu han iniciat una campanya de comunicació conjunta que s'allargarà fins al juny per tal d'augmentar el nombre de visitants al monument. Considerat el castell gòtic més important de Catalunya, Montsoriu és un dels monuments favorits dels catalans, tal i com ho indiquen els votacions que s'estan duent a terme en la segona edició del concurs Monument.Cat per decidir quina és la icona patrimonial del país.

El castell de Montsoriu va rebre més de 16.000 visitants durant el 2016. Es tracta d'una xifra rècord des que l'any 2011 va obrir les portes com a monument públic, i es preveu que aquesta xifra augmenti any rere any i contribueixi a dinamitzar el turisme a la zona i les comarques veïnes.