Glòria Garcés presenta 'Nits en blanc' a l'Arbsons

Aquest passat dissabte el cicle musical d’hivern Arbsons d'Arbúcies ha ofert la penúltima actuació de les sis programades. Glòria Garcés ha presentat el seu nou treball discogràfic: 'Nits en blanc' al teatre de la llar de jubilats.

Acompanyada per Evandro Correa a la guitarra i Xavi Molina al saxo i clarinet, Garcés ha ofert un espectacle que combina la intimitat de la música d'autora amb arranjaments d'aire mediterrani, llatí i brasiler. Els temes de Nits en blanc s'han intercalat amb d'altres de cantautors com Serrat o Marta Gómez.

'Nits en blanc' es va presentar aquest passat mes de novembre a la sala Sunset Jazz Club de Girona i es tracta del primer treball en solitari de la pianista i cantant gironina. Amb aquesta aposta més intimista l'Arbsons arriba pràcticament al final del cicle de programacions musicals. Durant tres mesos els arbuciencs i arbucienques han pogut gaudir d'una variada mostra d'estils i espectacles. Aquest any l'Arbsons ha volgut apostar per posar de relleu i potenciar els músics locals amb més projecció. L'últim espectacle serà l'estrena mundial de l'òpera Jordi i el Leviatà, del compositor Antonio Fajardo que tindrà lloc al teatre Centre el 13 de maig.

Un aspecte destacat d’aquesta òpera és que comptarà amb la participació del cor infantil Clau de Sol de l’Escola de Música d’Arbúcies, interpretant el Cor d’Ànimes il·luminades. D'aquesta manera es pretén potenciar les futures promeses que s'inicien a l'Escola de Música.

 

 

 ArbsonsGloriaGarces