Caldes s'estrena aquesta setmana com a nova seu del MIC

Caldes de Malavella s'incorpora com a nova seu del torneig internacional de Futbol Base Mediterranean International Cup, que enguany celebra la seva 17a edició a partir d'avui i fins al 16 d'abril. El torneig internacional torna a batre rècords de clubs, seus i països participants.

A través de la signatura d'un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Caldes i els organitzadors del torneig, els jugadors i acompanyants participants al MIC podran utilitzar els diferents equipaments esportius i instal·lacions municipals durant tota aquesta setmana en què es desenvolupa aquest torneig de futbol base, que reuneix equips i seleccions nacionals de tot el món que competeixen en categories des d'alevins fins a juvenils.

El MIC amplia aquest any el seu espai esportiu amb l'organització del primer torneig internacional de bàsquet base, el MICBasketball, que es celebrarà també en diferents poblacions de la Costa Brava , coincidint amb el torneig internacional de futbol base. Caldes acollirà equips catalans, un de basc i un altre de portuguès a les seves instal·lacions que formaran part dels pavellons del MIC de Bàsquet.

La competició es disputa a 22 municipis de la demarcació de Girona i compta amb la presència de més de 280 equips de futbol, que provenen de 42 països diferents dels cinc continents. En total, es disputaran gairebé 700 partits en 33 camps de futbol gironins. A partir de demà Caldes acollirà la fase prèvia de futbol així com els setzens i els quarts de final de la competició que tindran lloc aquest proper dissabte.

En les darreres edicions, el MIC ha comptat amb la participació de grans equips, com ara la Selecció Nacional del Brasil, el FC Barcelona o el Manchester United, entre molts d'altres. També, grans jugadors de primera línia actual com Leo Messi, Neymar Jr, Gerard Piqué, Sergi Roberto, Jordi Alba o Sergi Busquets, han format part del MIC en la seva etapa de formació.

 

 

 CaldesnovaseuMIC