Inaugurada la nova escola canina Infahund

El nou centre d'educació canina i d'ensinistrament Infahund s'ha inaugurat oficialment aquest passat dissabte a Vidreres. Les instal·lacions disposen de 10.000 m2 per desenvolupar tot tipus d'activitats relacionades amb el món del gos.

La inauguració ha comptat amb una mostra d'agility encapçalada per Carme Vázquez, campiona mundial per equips d'aquesta modalitat l'any 2015 a Holanda i monitora a Infahund. L'agility és un esport federat a Catalunya amb més de 200 gossos competint anualment. Tant en la modalitat d’esbarjo com la competició es pretén potenciar el control i l’educació del gos en tot moment mitjançant les indicacions del guia amb la finalitat que el propietari i el gos realitzin un esport conjuntament i afermar la unió que hi ha entre ells.

Infahund té com a principal objectiu realitzar ensinistraments, la formació de gossos i guies amb la finalitat que els gossos educats s’integrin millor en la nostra societat actual i canalitzar les qualitats olfactives de l’animal per la localització de persones desaparegudes mitjançant l’ensinistrament especialitzat. Exhibicions com les dutes a terme dissabte per Jaume Mercader i el seu gos Galan o la Unitat Canina de Recerca i Salvament d'Arbúcies són una bona mostra del potencial de l'educació i l'ensinistrament dels gossos.

L'Escola Infahund pretén ser un espai que ofereixi múltiples possibilitats en el procés educacional caní

La unitat canina de la policia local de Caldes de Malavella també ha estat present en la inauguració de l'Escola d'Educació Canina Infahund. En Drako, ha tornat a demostrar una vegada més les seves habilitats en la detecció d'estupefaents. Infahund és un dels pocs centres d'educació canina de comarques gironines i està cridat a convertir-se en un referent en aquest àmbit.

L'acte de inauguració s'ha tancat amb l'entrega de diplomes a tots els participants i amb un aperitiu per a tots els assistents.

 

 

 InauguracioInfahund