Massiva afluència de visitants a la 21a edició de la Fira Medieval

Milers de persones han visitat aquest passat cap de setmana Hostalric. Durant tres dies el municipi ha celebrat la 21a edició de la Fira Medieval, que ha omplert els carrers de la vila d'activitats de tot tipus relacionades amb l'edat mitjana.

Des del gran mercat medieval amb parades per tot el c/Raval i c/Major amb productes de tot tipus fins a demostracions com la de l'ofici de ferrer han retornat Hostalric a la seva època medieval. La Fira permet conèixer de prop el patrimoni arquitectònic i cultural del municipi. A través de les habituals portes obertes a la muralla, els visitants han pogut gaudir d'unes espectaculars vistes de l'entorn d'Hostalric. Un altre enclavament emblemàtic que any rera any va guanyant més pes i importància dins la Fira ha estat el recinte de la fortalesa on s'han celebrat activitats de tot tipus com la pluja de fletxes a càrrec d'ARC Sant Celoni amb la participació dels Templers d'Hostalric. L'arquitectura de l'espai es converteix en un escenari perfecte per les diferents demostracions.

Al pati d'armes de la fortalesa també ha tingut lloc un espectacle en honor als Vescomtes de Cabrera que ha servit per mostrar al públic assistent la gran diversitat de representacions i espectacles que es poden trobar a la Fira Medieval. Cercaviles musicals itinerants amb Graiatus, la dansa del ventre amb un Sol Traç i el Faquir Escorpio acompanyat pels bufons han recorregut els carrers del nucli antic creant gran expectació entre el públic. Altres representacions que han atret l'atenció dels visitants han estat els aldarulls provocats pels temibles Orcs.

La Selva TV ha estat present a la 21a Fira Medieval d'Hostalric amb la seva nova “Concert Carpa”. Amb aquest nou format la plataforma digital oferirà música en directe a les Fires més rellevants de la comarca. Amb la voluntat de donar a conèixer nous talents musicals de la Selva o vinculats amb el seu territori la “Concert Carpa” ha acollit a les actuacions dels Moon's Dark City d'Hostalric i els StemFatal de Riudarenes.

Any rere any la Fira Medieval incrementa el nombre de visitants, consolidant-la com un dels esdeveniments més importants a la comarca durant aquestes dates. Amb una gran quantitat i varietat d'activitats que commemoren l'esplendor del passat medieval del municipi.

El tradicional sopar al pavelló municipal d'Hostalric ha posat punt i final a la 21a edició de la Fira Medieval. Prop de 900 persones han omplert la instal·lació esportiva on han gaudit d'espectacles d'animació i d'un àpat al més pur estival medieval. D'aquesta manera s'ha tancat una de les edicions més exitoses de la Fira Medieval d'Hostalric.

 

 

 

 21a Fira Medieval