El MIC Basketball celebra amb èxit la seva primera edició

El pavelló municipal de Vidreres ha acollit aquesta setmana passada la primera edició del MICBasketball. Nascut en el marc del MIC – Mediterranean International Cup de futbol la nova competició té la voluntat de convertir-se en el torneig mundial de referència del bàsquet formatiu.

Vidreres, que porta 6 anys col·laborant amb el MIC en futbol, ha estat seleccionada com a seu del torneig del MICBasketball. També, i al igual que en futbol, el pavelló ha acollit el MIC Integra de bàsquet adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual.

A prop d'altres seus com Sils, Caldes, Tossa o Lloret de Mar, Vidreres ha acollit la fase de grups, els quarts de final i les semifinals d' U-16 femení i les finals masculines d'U-14.

Precisament, l'únic guanyador internacional de la competició ha estat el de la final masculina celebrada aquest passat diumenge a Vidreres: el Scios Celtics dels Estats Units, que ha aconseguit el títol en la categoria infantil masculí. L’equip nord-americà ha superat al CB Cornellà per un clar 45 a 122. A semifinals, l’equip català havia guanyat al Real Betis Energía Plus per 48 a 43 i el Scios Celtics al CB Gran Canaria per 73 a 20.

En la seva primera edició el MICBasketball ha complert amb totes les expectatives.

En aquesta primera edició del MICBasketball hi han participat 60 equips de 7 països diferents, amb més de 600 persones, entre jugadors i tècnics. Durant quatre dies de competició s’han disputat més de 140 partits en 12 pavellons d’11 municipis diferents.

 

 

 MICBasketball