L'Ajuntament de Vidreres recepciona la urbanització de la Goba

 L'Ajuntament de Vidreres ha recepcionat definitivament la urbanització de la Goba, després que a finals del mes passat es va signar l'acord amb la junta de propietaris i el ple del 4 d'abril en ratifiqués la recepció.

Per fer-la efectiva ha calgut la construcció d'una depuradora nova que porta en funcionament des de final de l'any passat. Amb la recepció per part de l'Ajuntament, la recollida d'escombraries i l'enllumenat passen a ser gestionats pel consistori. El servei d'aigua queda pendent a l'espera de resoldre l'expedient per recuperar la possessió de la xarxa d'aigua. A finals dels anys noranta les companyies d'aigua Rec Madral i Riera de Cabanyes es van fer càrrec de la gestió del servei de l'aigua, mitjançant un contracte segons el qual els veïns de la Goba traspassaven propietats perquè les companyies s'encarreguessin de portar l'aigua a la urbanització.

Les obres d’aquesta primera fase de la municipalització del servei, adjudicades a l’empresa Sorea, amb un pressupost de 324.201 euros consisteixen en la construcció d’una arqueta d'un quilòmetre i 100 metres que permetrà connectar la canonada del Pasteral, que pertany al Consorci de la Costa Brava (CCB), amb la que subministra aigua a les urbanitzacions i que actualment és gestionada per les empreses Rec Madral i Riera de Cabanyes.

A la Goba hi ha 450 persones empadronades i és de les més petites del terme municipal de Vidreres. Terrafortuna serà probablement la segona urbanització que es recepcionarà, i ja s'estan fent la interconnexió amb la depuradora i el projecte de reparcel·lació.

 

 

 recepciolagoba