Riells i Viabrea celebra el Dia de l'Orgull LGTBIQ+

Sota el lema ‘Riells és divers’, les regidories de Joventut i d'Igualtat de Riells i Viabrea, conjuntament els joves del municipi, han celebrat diverses activitats amb motiu del 28J, el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+.

L’empresariat aprèn a elaborar textos més persuasius per incrementar vendes

El Centre - Eix de Negoci, l’espai de generació d'oportunitats de negoci i promoció de l'emprenedoria a Santa Coloma de Farners, durant l’última setmana del mes de juny ha organitzat unes sessions formatives perquè les emprenedores i emprenedors colomencs aprenguin a potenciar la seva imatge i impactar amb les paraules.

Riells i Viabrea celebra la graduació dels alumnes de 4rt d’ESO

Intensa activitat musical l’ha que s’ha viscut, aquest dilluns i dimarts, a l’Auditori de Santa Coloma de Farners per a celebrar diverses efemèrides.El final de l’ESO marca un abans i un després en la vida dels estudiants. És el final d’una etapa i el començament d’una de nova. Una que no serà per tots la mateixa.

S’inaugura a Arbúcies un nou espai artístic

De la mà de quatre artistes arbuciencs, un antic taller de camions s’ha convertit en el nou espai de treball “Taller d’Artúcies”. Els artistes que han habilitat aquest espai són Rufí Mulero, Maria Antonia Partells, Quico Samsó i Núria Bolivar.

Caminada No a la Mat al Castell de Farners

La Plataforma NO a la MAT Selva i el Centre Excursionista Farners han organitzat aquest diumenge una caminada popular reivindicativa NOMAT en un dels llocs més emblemàtics afectats pel projecte de la MAT, el Castell de Farners.