El Festival Viu la Burés encara la seva 2a edició

El proper dissabte 17 de juny, la Burés, l'antiga fàbrica tèxtil d'Anglès tornarà a obrir les portes per celebrar la segona edició del Festival Viu la Burés. Es tracta d'una proposta cultural nascuda de l’interès en crear un esdeveniment que dinamitzi i promocioni l’espai.

Durant tot el dia, des de les 9 del matí fins a la 1 de la matinada diferents activitats ompliran l'antiga fàbrica. Enguany com a principals novetats hi ha les visites teatralitzades a la màquina del vapor i el futur museu, l'actuació del monologuista Dani Lagi i el mercat de creadors, artistes i artesans del Mercat “La Volta” de Sant Narcís i paradistes dels pobles de la zona.

A l'edició del Viu la Burés d'enguany també hi haurà activitats culturals i lúdiques per a tots els públics com els tallers tèxtils o el debat-vermut, amb un conjunt de xerrades que pretenen donar a conèixer projectes de reconversions d'antigues naus industrials. Durant el debat hi haurà actuacions musical, ballet i pintura en directe. Al matí tindran lloc altres activitats com l'Street Art consistent en pintar en directe les parets de la fàbrica. I per aquells que vulguin degustar diferents plats gastronòmics ho podran fer a la zona de food trucks. A la nit serà el torn dels concerts amb artistes i grups locals que posaran punt i final a la segona edició del Viu la Burés. El festival

vol reivindicar l'antiga fàbrica tèxtil com una zona cultural i turística del poble.

Abans del dissabte 17 de juny hi ha previstes altres activitats complementàries al festival. La biblioteca Joaquim Bauxell acollirà el 9 de juny el taller infantil de ganxet i crochet i el divendres 16 de juny tindrà lloc la presentació del llibre “El silenci dels telers”. I el mateix dia a la nit l'espai de la Burés començarà a escalfar motors amb la comèdia de Woody Allen “Neuròtics del Parc Central”.

 

previa2aedicioviulabures