La Domus Sent Soví i La Selva TV signen conveni de col·laboració

La SelvaTV ha encetat una nova via de col·laboració amb les organitzacions, entitats i associacions del territori de la comarca de la Selva.

Es tracta de  garantir cobertura informativa d'aquells esdeveniments que es considerin rellevants i que contribueixin a la difusió de l'activitat que porten a terme diferents organismes o entitats. Els gerents del canal digital d'àmbit comarcal, David Molero i Miquel Tomàs, han formalitzat el primer acord de col·laboració d'aquestes característiques amb el coordinador del Centre Gastronòmic Domus Sent Soví d'Hostalric, Jordi Casassayas. Amb la signatura del conveni es garanteix la cobertura informativa per part de la SelvaTV d'aquells esdeveniments més destacats que porti a terme la Domus Sent Soví. D'aquesta manera el Centre Gastronòmic d'Hostalric es converteix en el primer de les seves característiques en adherir-se a la plataforma digital.

En un entorn privilegiat amb vistes a la fortalesa d'origen medieval d'Hostalric, la Domus Sent Soví és un centre dedicat a la promoció i el coneixement del patrimoni gastronòmic català. A les seves instal·lacions s'hi realitzen diferents activitats com ara presentacions de productes gastronòmics, tallers de cuina, reunions, rodes de premsa, esdeveniments singulars, tastos de productes, showcookings, set de rodatges, a més a més d'oferir el lloguer d’espais.

La SelvaTV espera tancar més acords de col·laboració com el que ha signat amb el Centre Gastronòmic Domus Sent Soví amb l'objectiu de  vertebrar i cohesionar la comarca comunicativament a través d'un fort arrelament al territori i al seu teixit social, econòmic i cultural.