La Llotja de Sils reuneix milers d'aficionats a l'automoció antiga

Durant aquest passat cap de setmana Sils s'ha convertit en la capital europea de l'automòbil i la moto antiga. La 39a edició de la Llotja que es celebra en aquest municipi ha aplegat milers de visitants a la zona habilitada de la urbanització Mallorquines.

285 expositors nacionals i internacionals provinents d'arreu d'Europa, com ara França, Anglaterra, Portugal i Itàlia han ocupat les més de 300 parcel·les disponibles per exposar material de tot tipus relacionat amb el món del motor.

La Llotja de l'Automòbil i la Moto Antiga de Sils va néixer fa 39 anys amb la voluntat de reunir en un sol lloc a tots aquells apassionats de l'automoció antiga per tal de poder intercanviar material o peces difícils de trobar. Amb els anys, la Llotja ha esdevingut no sols un gran espai de vendes i canvis d'automoció històrica sinó també un lloc de referència dels contactes internacionals entre els aficionats.

L'esdeveniment ha anat creixent i actualment la Llotja de l'Automòbil i la Moto Antiga de Sils es divideix en 3 espais molt diferenciats: la venda d'automòbils entre particulars, l'exposició de professionals i una última dedicada als Clubs Automobilístics.

La Llotja de Sils és la degana de les fires i mercats dedicats als Vehicles Antics que es celebren a la Península Ibèrica i per la seva participació d'expositors i afluència de públic esdevé la més important de les celebrades al sud d'Europa.

 

39aLlotjadeSils