La 5a Fira del Vehicle d'Ocasió assoleix les expectatives marcades

Durant tot el passat cap de setmana a l’esplanada del costat de l’antic pavelló d’esports de Blanes s'ha celebrat la 5a Fira del Vehicle d’Ocasió. Durant els dos dies i mig que s’ha allargat l’esdeveniment s’han venut entre 25 i 30 vehicles.

Es calcula que durant els propers dies es podrà arribar a la 40ena de vendes, pendents de tancar-se encara diversos tractes iniciats a Blanes.

La major part de compradors procedien de fora del municipi, si bé també s'han atès nombrosos vilatans que s’han interessat per les característiques de determinats vehicles.

Fins a 9 concessionàries han participat a la Fira amb més de 180 vehicles exposats que corresponien a 14 marques representades. La major part tenen seu a Blanes, així com en d’altres municipis de la seva àrea d’influència.

Actualment el sector del vehicle d'ocasió està travessant un bon moment que, de fet, ha marcat tendència durant els darrers anys. Segons dades de l’Institut d’Estudis d’Automoció (IDEA), les vendes de vehicles d’ocasió a l’estat espanyol han pujat fins al 30’7% durant el primer trimestre de 2017.

Els visitants han pogut trobar turismes, vehicles industrials, híbrids, familiars, esportius, monovolums i una extensa varietat de modalitats. La Fira ha servit per satisfer tant a qui volia adquirir un vehicle com a qui només l'ha visitada casualment.

Una de les novetats d'enguany ha estat el canvi de data de celebració de la Fira del Vehicle d'Ocasió amb la voluntat d'atraure més visitants. Per això s'ha avançat tres mesos respecte anteriors edicions per aprofitar l'inici del bon temps. El més probable és que l’any vinent la 6a Fira del Vehicles d’Ocasió continuï en aquesta mateixa línia i es torni a celebrar pels volts de finals de maig o principis de juny.

 

 

5aFiravehicleocasio