La 5a Enduro BTT La Selva incrementa la dificultat tècnica

La 5 edició de l'Enduro BTT La Selva que organitza el club ciclista REM de Riudarenes ha comptat amb la participació de 377 bikers vinguts de tota la geografia catalana, part de l’estat espanyol, i la ja habitual participació de fins a una cinquantena de francesos.

La Selva ha format part de les 13 proves de diferents especialitats de bicicletes del festival Sea Otter Europe celebrat a Girona, un referent internacional del mon de la bicicleta.
Enguany, per fer coincidir la prova amb el festival Sea Otter Europe, s’ha celebrat l’Enduro BTT La Selva el 4 de juny i s’ha escollit la falda de l’Ermita d’Argimon (referent del Paradís de l’Enduro) com a marc de 3 de les 4 especials de que ha comptat la prova. L'orografia d’aquest entorn tant peculiar, ha aportat un petit increment en el grau de difícultat tècnica de la prova si es compara amb les edicions d’anys anteriors.

Amb un recorregut de més de 30 kilòmetres i 300 metres de desnivell la Ghost Enduro BTT La Selva ha comptat amb grans figures com el guanyador de la prova i corredor professional, Michael Prokop, de l'equip Ghost Factory Racing Riot, o Jeroni Fajardo, corredor de Trial i 2on classificat de la General per CatBike. El tercer lloc l'ha ocupat Guillem Sanz, de l'Orbea Factory Team. Altres noms destacats que han participat a la Ghost Enduro BTT La Selva han estat Franzie Meye corredora professional del Ghost Factory Racing Riot i guanyadora en la categoria femenina o Cedric Gràcia, un habitual de la prova.
Aquest tipus d'esdeveniments requereixen d’un gran nivell organitzatiu com ho demostra el fet que siguin necessaris més de 100 voluntaris per fer possible l'Enduro BTT La Selva. El club ciclista REM també compta amb el suport de l'Ajuntament de Riudarenes i un seguit de firmes comercials que ajuden en la celebració de la cursa.

 

 

endurobtt