Sils celebrarà la 1a edició de Triatló Ironkids

El proper diumenge 18 de juny Sils celebrarà per segon any consecutiu l'Ironkids. Es tracta d'una cursa no competitiva per a nens i nenes de 3 a 14 anys. Dividits en diferents categories, els més petits correran una distància de 250 metres.

Els nens i nenes de 1r i 2n de primària 500, els de 3r i 4t 750 i els nens i nenes de 5è i 6è de primària i de 1r a 4t d'ESO correran una distància d'un quilòmetre.

Un cop finalitzada la cursa es celebrarà també a la zona esportiva de Sils la triatló. Dividits en 4 categories en funció de l'edat els nens i nenes hauran de nedar entre 25 i 200 metres, pedalejar entre 500 i 5.000 metres i finalment córrer entre 125 i 1000 metres. Enguany molts dels participants a la cursa de l'Ironkids repetiran i d'altres estan pendents de confirmar la seva assistència.

Tot i no ser competitiva la Triatló de l'Ironkids consta en el calendari de la Federació Catalana de Triatlons. Tots els participants, tant a la cursa com a la Triatló tenen garantida la medalla i un petit obsequi per haver participat en les proves. La inscripció a l'Ironkids és gratuïta i el termini per apuntar-s'hi finalitza el divendres 16 de juny.

 

previaironkidssils