El web selvacultura i els plans d'ocupació principals eixos del Consell d'Alcaldes

El Consell d'Alcaldes s'ha reunit aquest dijous a la sala d'actes de l'Arxiu Comarcal de la Selva on s'han abordat i concretat diferents propostes que hauran de ser aprovades en el proper Consell Comarcal.

Un dels temes més destacats ha estat la posada en funcionament del web selvacultura. Es tracta d’un portal de promoció de l’activitat cultural professional de la comarca de la Selva amb especial focalització entorn de les arts escèniques i visuals i la música. Aquest nou portal, pretén impulsar l’activitat artística a la comarca, fomentar el consum cultural i generar nous públics per a la cultura dels municipis selvatans.

Un altre dels punts destacats que s'han tractat en el Consell d'Alcaldes han estat els Plans d'Ocupació impulsats des del Consell Comarcal de la Selva. A través de subvencions, incentius fiscals i bonificacions amb la Seguretat Social a les empreses contractants s'han aconseguit la contractació de més de 120 persones gràcies als plans d'ocupació destinats a menors i majors de 30 anys. Altres línies d'actuació s'han centrat en fomentar la contractació d'aturats de llarga durada a través de treballs específics per als Ajuntaments.

Bona part dels aspectes abordats en el Consell d'Alcaldes es portaran a aprovació en el ple del Consell Comarcal del proper dimarts 20 de juny.

 

consellalcaldesjuny