L'Ajuntament d'Hostalric i La Selva TV signen conveni de col·laboració

La SelvaTV continua consolidant la xarxa de municipis col·laboradors, garantint així cobertura informativa d'aquells esdeveniments que es considerin rellevants i que contribueixin a la difusió de l'activitat associativa, cultural i política dels municipis.

Els gerents del canal digital d'àmbit comarcal, David Molero i Miquel Tomàs han formalitzat l'acord de col·laboració amb l'alcalde d'Hostalric, Josep Frias. Amb la signatura del conveni es garanteix la cobertura informativa d'aquells esdeveniments més destacats del municipi per part de la Selva TV. D'aquesta manera l'Ajuntament d'Hostalric es converteix en el dotzè municipi en adherir-se a la plataforma digital.

El projecte de la SelvaTV respon a la necessitat de donar cobertura informativa a un territori divers i ric com el de la comarca de la Selva amb l'objectiu de vertebrar-la i cohesionar-la comunicativament a través d'un fort arrelament al territori i a la seva xarxa de municipis.

Hostalric es suma als municipis de Sant Hilari, Riells i Viabrea, Anglès, Amer, Arbúcies, la Cellera de Ter, Riudellots de la Selva, Tossa de Mar, Caldes de Malavella, Susqueda i Sils. En les properes setmanes està previst tancar més acords de col·laboració amb altres poblacions de la comarca. Ja fa més d'un any que la SelvaTV és present a les xarxes socials i dona cobertura informativa dels diferents actes i notícies que es produeixen a la comarca. El projecte espera créixer encara més i comptar amb la col·laboració dels 26 municipis de la comarca de la Selva.