Èxit de la 1a Cloenda Esportiva de Caldes de Malavella

La zona esportiva de Caldes de Malavella ha acollit la cloenda esportiva de la temporada 2016/2017. L'Ajuntament de Caldes en col·laboració amb totes les entitats i clubs esportius del municipi ha organitzat per primera vegada aquest esdeveniment.

Amb l'objectiu d'oferir diferents activitats esportives als habitants de Caldes de Malavella, durant tres hores i en els diferents espais de la zona esportiva, cada club o entitat ha desenvolupat una activitat vinculada al seu àmbit. Des de la piscina, fins al camp de futbol, passant per les pistes de tennis, el pavelló o l'espai polivalent amb rocòdrom inclòs han aplegat una mostra de tots els esports que es practiquen a Caldes de Malavella: bàsquet, volei, futbol, hoquei, futbol sala, tennis i escacs.

La cloenda esportiva ha culminat amb un gran sopar popular per a 600 persones a l'espai polivalent. L'acte ha aplegat tota la comunitat esportiva de Caldes de Malavella, des de jugadors i jugadores, fins a tècnics, tècniques i delegats i delegades dels clubs i entitats que durant l'any fan possible la pràctica de l'esport al municipi. Al finalitzar el sopar s'ha celebrat la tradicional Nit dels Campions, que serveix per reconèixer tots aquells esportistes o persones vinculades al món esportiu de Caldes que per la seva trajectòria o implicació mereixen un reconeixement. Com el cas del Club Patí Caldes i la seva tasca amb les categories inferiors o la trajectòria del Xavier Bellver.

Un a un els diferents premiats han passat per l'estrada a recollir els diplomes i obsequis que reconeixien la seva trajectòria durant aquesta temporada. L'acte ha conclòs amb un parlament de l'alcalde de Caldes, Salvador Balliu, que ha posat èmfasi en la tasca que porten a terme els clubs i entitats esportives del municipi.

 

1aCloendaEsportiva