Inaugurats els nous equipaments municipals de l'Ajuntament de Caldes

 L’Ajuntament de Caldes de Malavella ha inaugurat les obres de rehabilitació de Cal Ferrer de la Plaça aquest passat diumenge amb un acte festiu dirigit a tots els veïns i veïnes de la població. La Colla Gegantera de la vila ha ofert una actuació al públic assistent.

Tot seguit s'ha donat pas als parlaments d'inauguració, a càrrec de l'alcalde, Salvador Balliu. També ha participat a l’acte el director dels Serveis Territorials d’Urbanisme, Pere Saló, que ha fet una breu intervenció respecte el que suposa per a Caldes de Malavella disposar d’un espai d’aquestes característiques.

L’alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu, ha estat acompanyat dels regidors de l’equip de govern del consistori caldenc i també d’alguns alcaldes i alcaldesses d’altres poblacions de la comarca

Durant tot el matí s'ha celebrat una jornada de portes obertes al nou equipament que complementa la construcció d’un ajuntament ampli i complet per albergar bona part dels serveis municipals.

Han passat quinze anys des del que el 2002 es va realitzar la compra del casal d'origen medieval anomenat Cal Ferrer de la Plaça i la inauguració de les noves dependències com les sales de treball per als regidors i regidores, diferents espais polivalents, alcaldia i una sala de plens llargament reclamada.

Durant tot el matí el nou equipament ha estat visitat pels habitants de Caldes de Malavella que volien conèixer de primera mà els diferents espais que a partir d'ara ocuparan la centralitat de la vida política del municipi. L'acte d'inauguració ha finalitzat amb un refrigeri per a tothom a l'exterior de les noves dependències municipals.

 

 

nouequipamentcaldes