Èxit de la 2a edició de l'Ironkids i la 1a Triatló infantil de Sils

Sils ha celebrat aquest passat diumenge per segon any consecutiu l'Ironkids, una cursa no competitiva per a nens i nenes de 3 a 14 anys que es duu terme en 14 localitats del Maresme, el Vallès i la Selva.

Sils es va convertir l'any passat en el primer municipi de comarques gironines que acollia aquesta prova. Dividits en diferents categories, els participants han sortit per grups per recórrer diferents distàncies en funció de la seva edat. Els primers han estat els nens i nenes de 5è i 6è de primària i de 1r a 4t d'ESO amb una distància d'un 1quilometre, els de 3r i 4t han corregut 750 metres, els nens i nenes de 1r i 2n de primària 500 i els més petits una distància de 250 metres.

En arribar a la línia de meta tots els participants han rebut una medalla com a reconeixement per haver participat en la cursa.

Tot seguit s'ha donat el tret de sortida a la principal novetat de l'Ironkids d'enguany amb la celebració de la primera Triatló infantil.

Dividits en 4 categories en funció de l'edat els nens i nenes agrupats en sèries de 12 han nedat entre 25 i 200 metres. Ràpidament han sortit de la piscina per agafar la bici i pedalejar entre 500 i 5.000 metres i finalment córrer entre 125 i 1000 metres.

L'esdeveniment esportiu s'ha tancat amb els reconeixements als clubs que han participat amb un major nombre d'esportistes que han estat en primera posició el club Minorisa, en segon lloc el club Alella i en tercer lloc l'Ateneu de Manresa. Els centres escolars de Sils també han rebut trofeus, en primer lloc l'Escola Jacint Verdaguer, en segon lloc l'Escola Els Estanys i en tercer lloc l'Institut de Sils.

 

2aIronkidsSils