La 3a Marxa de la Selva aconsegueix superar els imprevistos

Una vuitantena de participants s'han aplegat aquest passat diumenge a la plaça de la Vila de Riells i Viabrea per prendre part en la 3a edició de la Marxa de la Selva amb un recorregut de 23 km i la caminada popular de 12 km.

A les vuit en punt el llançament d'un coet donava el tret de sortida a la cursa. Els corredors i corredores han patit un imprevist que ha fet impossible que poguessin fer la Marxa. Sembla ser que algú ha esborrat les marques de guix i ha modificat les cintes de senyalització del recorregut de 23km modificant-les de tal manera que ha desviat els participants al traçat de 12 km de la caminada popular. Un cop detectat el punt on la gent es desviava, l'organització ha posat remeï al problema.

Malgrat l'incident, els participants de la Caminada Popular han pogut realitzar el recorregut sense cap tipus de problema i gaudir del paisatge del Montseny

La forta calor ha estat una de les protagonistes de la jornada.

A causa del problema sorgit amb la senyalització de la Marxa de 23 km, no s'han donat premis als tres primers classificats. Ara bé, tots els participants a la tercera edició  Marxa de la Selva i la Caminada Popular han rebut com a obsequi una bossa amb articles dels patrocinadors, una camiseta tèrmica, terrissa de Breda i com no podia ser d'una altra manera un refriger i un entrepà de botifarra per recuperar forces.