Riudellots celebra el tradicional Aplec de la Font del Mas Vilà

Un any més el tradicional Aplec de la Font del Mas Vilà de Riudellots de la Selva ha aplegat els habitants del municipi en aquest paratge natural. La jornada s'ha iniciat amb un esmorzar de graella per donar pas tot seguit a la desena edició del Torneig de Petanca de la Font.

Enguany el club convidat a participar en aquest esdeveniment ha estat el club petanca Celrà que ha perdut 10 a 6 davant del Riudellots. Des de fa deu anys el club de petanca del municipi és l'encarregat d'organitzar l'esmorzar de l'Aplec i l'activitat del matí. Anys enrera es celebrava una marxa de 20km que els seus promotors van deixar d'organitzar i van passar el relleu al Club Petanca Riudellots, que cada any convida a un altre grup per disputar un torneig. El club compta amb 80 socis i una secció femenina molt destacada. 

Després del Torneig de Petanca de la Font ha tingut lloc el tradicional dinar de germanor de l'Aplec, que enguany ha consistit en una arrossada per tothom. Es tracta de l'esdeveniment central dels actes que es celebren durant la jornada i on els veïns i veïnes de Riudellots es troben per compartir un bon àpat. Enguany, malgrat les fortes temperatures, un centenar de comensals s'han aplegat per celebrar aquest tradicional Aplec fortament arrelat a Riudellots. 

Després de dinar s'ha donat pas a l'audició de sardanes a càrrec de la cobla del Col·legi Santa Maria de Blanes. D'aquesta manera s'ha posat punt i final a un altre Aplec a Riudellots de la Selva preludi de la Revetlla de Sant Joan i l’estiu.