Riudellots reconeix l'Agrupació Esportiva i el Club Petanca pels seus èxits

Riudellots ha viscut aquest dimarts a la plaça de l'Ajuntament una jornada de reconeixement als esportistes i clubs que han assolit durant la temporada èxits rellevants. Enguany el l'Agrupació Cultural i Esportiva i el Club  Petanca Riudellots han estat els protagonistes.

L'acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura, el representant territorial de l'Esport a Girona, Josep Pujols, el regidor d'Esports, Gerard Fabrellas i la regidora de Cultura, Cristina Pineda. Enguany una de les entitats més destacades en l'àmbit esportiu ha estat l'Agrupació Cultural i Esportiva que ha tancat una de les millors temporades del club. Èxits com l'ascens de l'aleví i els campionats de lliga infantil i sènior femení han estat reconeguts amb l'entrega d'una medalla commemorativa. Com no podia ser d'altra manera, el sènior masculí també ha estat reconegut per haver assolit l'ascens a divisió d'Honor Catalana.

L'altra entitat esportiva que ha destacat pels èxits assolits a ha estat la secció femenina del Club Petanca Riudellots que enguany ha aconseguit el subcampionat de Girona.

Per tercer any consecutiu el municipi reconeix aquells esportistes o clubs que més han destacat durant la temporada, posant de relleu la llarga trajectòria de Riudellots com a bressol de grans esportistes. Des de l'Ajuntament, es té previst de cares a l'any vinent dotar a l'acte de major envergadura i implicar-hi tota la comunitat esportiva del municipi.

reconeixementesportiuriudellots