Balanç públic dels dos anys de mandat de l'equip de govern de St. Hilari

Balanç públic dels dos anys de mandat de l'equip de govern de St. Hilari

Des de les passades eleccions municipals a Sant Hilari Sacalm hi governa el Partit Independent de les Guilleries. L’equip de govern està format per gent jove, la mitjana d'edat és d’uns 35 anys, però que ja té experiència per haver governat, amb Esquerra Republicana, del 2007 al 2011.

Després de dos anys de mandat, els regidors i regidores de l'equip de govern han volgut fer balanç amb una trobada oberta a la ciutadania sota el títol “Converses de mig mandat” que ha tingut lloc a la plaça Gravalosa del municipi.
L'acte que ha comptat amb la presència de tot l'equip de govern ha servit per compartir amb la resta de vilatans les accions més significatives que s'han emprés des de l'Ajuntament.

L'acte ha servit per escoltar les opinions del vilatans i establir un diàleg amb l'equip de govern per tal de donar resposta als dubtes o inquietuds. “Converses de mig mandat” respon a la política de participació ciutadana que s'ha endegat en aquests dos últims anys des del consistori per tal d'implicar a la ciutadania en la presa de decisions.

Els consells de barri, d'infants, de joves, la redacció d'un pla director de participació són algunes de les experiències que s'han posat en marxa amb la voluntat de construir una visió de poble que ajudi a definir els grans eixos de treball i accions a desenvolupar per millorar Sant Hilari.

Després de dos anys de mandat els regidors i regidores de lequip de govern han volgut fer balanç amb una trobada oberta a la ciutadania sota el títol Converses de mig mandat que ha tingut lloc a la plaça Gravalosa del m