Eva Viñolas relleva Joan Mercader a l'alcaldia de Susqueda

Eva Viñolas relleva Joan Mercader a l'alcaldia de Susqueda. Des del 16 de juny Susqueda té per alcaldessa Eva Viñolas del grup municipal Junts per Susqueda. El canvi a l’alcaldia del municipi es deu al compliment de l'acord de legislatura segons el qual Viñolas prenia el relleu del seu company de candidatura Joan Mercader a mig mandat.

El sistema de votació de llistes obertes de Susqueda va provocar que Eva Viñolas fos la persona més votada, tot i no encapçalar la llista, fet que va desembocar en el pacte que establia el relleu a l'alcaldia a mig mandat. Des de l'equip de govern s'assegura que les línies de treball continuen sent les mateixes.

Altres prioritats que es marca l'equip de govern són la protecció del territori, la creació d'oportunitats per als més joves i el foment del turisme què és un dels sectors econòmics al que es dediquen molts dels habitants de Susqueda. En l'últim any s'han impulsat diverses accions de promoció turística com ara la creació de dues rutes marcades que formen part de la xarxa de Natura Local.

Una de les principals problemàtiques que pateix Susqueda és la xarxa de distribució d'aigua.

Una de les fites del mandat d'Eva Viñolas serà la commemoració a l'octubre del 50è aniversari de la posada en funcionament de la primera turbina del pantà de Susqueda. Tot i significar la pèrdua del poble, des de l'equip de govern es creu important recordar aquesta data i per això una comissió està treballant en un seguit d'actes que tindran lloc el proper 2018.

 Eva Viñolas relleva Joan Mercader a lalcaldia de Susqueda