Visita institucional del president del Consell Comarcal a Blanes

Visita institucional del president del Consell Comarcal a Blanes

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha visitat aquest passat dijous el jardí botànic Marimurtra de Blanes. Fundat l'any 1921 per l'industrial alemany Karl Faust, el Jardi botànic Marimurtra està declarat bé cultural d'interès nacional

Destaca per l'abundància de cactus i de vegetació mediterrània en una superfície de 16 hectàrees. Balliu ha recorregut els diferents espais del Jardí acompanyat del president de la Fundació Carl Faust, Jordi Serra; i del gerent de la Fundació, Josep Borrell. Durant la visita, el president del Consell Comarcal ha pogut comprovar de primera mà l'exuberància del Marimurtra i les seves esplèndides vistes.

El Jardí té més de 200 mil plantes de 6 mil espècies d'arreu del món, incloent 150 espècies en perill d'extinció i ja desaparegudes del seu hàbitat original. Forma part de la Comunitat Internacional de Jardins Botànics i alberga un important centre d'investigació científic.

Després d'una hora i quart de visita, Salvador Balliu ha signat en el llibre d'honor del Jardí Botànic Marimurtra. El president del Consell Comarcal ha aprofitat la visita a Blanes per visitar també els responsables de Mifas a la comarca de la Selva,  Xavier Tarrada i Julian Merino que han presentat a Salvador Balliu la memòria 2016 de Mifas.

Visita institucional del president del Consell Comarcal a Blanes