Espectacular nit de bruixes a Sant Hilari

Espectacular nit de bruixes a Sant Hilari. L'Embruix de Sant Hilari ha arribat a la seva novena edició amb un gran èxit de públic. El projecte va néixer l'any 2009 com una iniciativa de l’ Ajuntament de Sant Hilari Sacalm juntament amb un gran nombre d’entitats locals, gent vinculada al món de l’espectacle i una gran quantitat de col·laboradors.

L'organització de l'Embruix suposa més de mig any de feina i la participació de pràcticament un miler de persones.

Entrada la nit, els espectadors s'han endinsat dins del bosc on han pogut gaudir de diferents rutes i representacions que els han traslladat a èpoques llunyanes. L'Embruix gira entorn a les llegendes de les Guilleries, la màgia, les bruixes i els seus beuratges. Enguany, l'acte central de l'esdeveniment el ''Sàbat de bruixes, guilla que fuig!” ha estrenat un nou recorregut i un nou format d'espectacle. El gran èxit de públic, amb totes les entrades exhaurides abans de començar l'espectacle, ha provocat tancar el nombre de visitants hores abans.

L'espectacularitat de l'aquelarre de bruixes ha impressionat al públic que ha pogut gaudir d'una autèntica nit màgica dins dels boscos de les Guilleries. D'aquesta manera l'Embruix celebra el solstici d'estiu i ret homenatge a l'ofici de les trementinaires, dones que guarien els malalts de les contrades amb plantes remeieres. Amb la voluntat de preservar viva aquesta memòria i tradicions l'Embruix encara amb força la propera celebració de la seva desena edició.

Espectacular nit de bruixes a Sant Hilari