Fel Faixedas estrena el seu nou espectacle: 'Bona nit, benparits!'

Gran expectació en l'estrena al Teatre d'Hostalric del nou espectacle de Fel Faixedas: “Bona nit, benparits!”. El pati de butaques del Centre Cultural Serafí Pitarra s'ha omplert de gom a gom i entre el públic s'han pogut veure cares conegudes del món de l'espectacle i la televisió.

L'obra no ha decepcionat als espectadors i espectadores. Faixedas ha barrejat música i humor en el seu darrer espectacle. Estructurat amb 5 temes musicals: néixer, créixer, reproduir-se, morir i ressuscitar, “Bona nit, benparits!” repassa amb humor els moments àlgids del cicle vital intercalant música i monòlegs. Fel Faixedas ha comptat amb la col·laboració de la banda “El furgón oscuro” en la interpretació dels temes que formen part de l'espectacle, així com la participació d'altres artistes, que de manera virtual participen a “Bona nit benparits!”.

Després de vint anys actuant acompanyat Faixedas enceta aquesta aventura en solitari que combina música, humor i moments de reflexió. L'estrena de “Bona nit, benparits!” ha acabat amb una ovació del públic assistent i amb la pujada a l'escenari d'aquells que han fet possible l'espectacle.

Envoltats d'amics i familiars Faixedas ha celebrat l'estrena de “Bona nit benparits!” amb un refrigeri al finalitzar l'obra. L'espectacle es podrà tornar a veure a la Selva el proper 31 de juliol a Arbúcies.

 

 estrenabonanitbenparits