Blanes acull el Campus d'Estiu del Girona FC

Blanes acull el Campus d'Estiu del Girona FC
Durant tot aquest mes de juliol el camp de futbol de la Ciutat Esportiva de Blanes allotjarà el Campus d'Estiu del Girona FC. L’objectiu és que els nois i noies de 5 a 16 anys puguin gaudir de l’aprenentatge i millora del futbol, tant de manera individual com col·lectiva.

El Campus segueix una línia metodològica on el protagonista principal és el treball amb la pilota. A banda de la feina tècnica i tàctica es porten a terme altres activitats de caire més lúdic, com ara anar a la piscina, practicar Fut Toc o el TocBall.
Aquest és el primer cop que el Girona realitza el seu Campus fora de la ciutat.

El Campus ofereix dues possibilitats d'inscripció: des d'una setmana o tot el mes de juliol. També s’han previst descomptes en el cas que els nois i noies juguin en equips base de futbol de qualsevol entitat esportiva blanenca, o bé que un o dos germans seus estiguin igualment inscrits.

El Campus d'Estiu del Girona compta com a directius tècnics esportius amb el segon entrenador del Girona, Jordi Guerrero i l'entrenador assistent del Manchester City, Carles Planchart. Al llarg d'aquestes setmanes de juliol està previst que visitin el Campus entrenadors i jugadors dels dos equips, tant del Manchester com del Girona, amb l'objectiu de compartir coneixements i experiències amb els nois i noies que assisteixen al Campus.

2