El Vadebirres es consolida i repeteix l'èxit de l'any passat

La plaça de l'Església de la Cellera de Ter s'ha tornat a omplir d'amants de la cervesa artesana aquest passat dissabte en motiu de la 2a edició del Vadebirres. La banda de percussió Puigdefrou ha donat el tret de sortida de la Fira amb una intensa actuació.

Organitzat per Acció Cultural Cellera l'esdeveniment ha repetit l'èxit de convocatòria de l'any passat, que va aplegar gairebé un miler de persones.

Com a principal novetat de la 2a edició de la Fira de Cervesa Artesana Acció Cultural Cellera ha posat a la venda samarretes del Vadebirres. L'associació també ha elaborat per segon any consecutiu una cervesa pròpia. La seva degustació estava inclosa amb la compra del got.

Una altra novetat ha estat l'exposició fotogràfica que s'ha pogut veure a la sala d'exposicions dedicada a la cervesa i que ha format part de la 2n lliga fotogràfica organitzada per Acció Cultural Cellera.

El Vadebirres ha comptat amb la presència de cinc cervesers artesans provinents de Vidreres, Girona, Sant Joan de les Abadesses i Barcelona que han ofert les seves varietats al públic de la Fira.

El Vadebirres ha habilitat també fins a quatre foodtrucks amb diferents especialitats gastronòmiques així com una zona d'atraccions infantils. Els més petits també han pogut gaudir de la festa de l'escuma, en una Fira que esta pensada per tot tipus de públic.

El Vadebirres ha comptat també amb l'actuació de diferents grups musicals com ara The privatees, The Blackiss i Mapi's friends band. L'èxit assolit en aquestes dues edicions garanteixen la celebració d'una tercera que podria comptar amb un increment de cervesers.

 

2aedicioVadebirres