Riells i Viabrea celebra el 3r sopar concert al Centre Cultural

Riells i Viabrea celebra el 3r sopar concert al Centre Cultural

El Centre Cultural la Casa Nova de Can Plana ha acollit aquest passat dissabte el sopar de cloenda de la temporada d'activitats.

L'esdeveniment que s'havia de celebrar a principis de juliol es va ajornar per la previsió de mal temps. Finalment, prop d'un centenar de persones s'han aplegat al Centre Cultural per gaudir d'una esplèndida vetllada. Per tercer any consecutiu es celebra aquest acte lúdic.

El sopar a càrrec del Restaurant Can Co ha consistit en uns entrants a base de tapes i d'embotits ibèrics i de la zona, una amanida de llagostins i vedella rostida amb salsa de bolets. I per postres un pastís de celebració de préssec i maracujà. La vetllada ha estat amenitzada amb diferents actuacions, amb la voluntat d'emular la gran varietat d'activitats que durant l'any es realitzen al Centre Cultural la Casa Nova de Can Plana, que en els seus tres anys d'existència s'ha convertit en tot un referent per a la població de Riells i Viabrea.

Des de música clàssica a càrrec del trio de corda Formació Àgora fins a les acrobàcies i malabars dels Vintage Brothers de la companyia de Circ LOS, l'acte ha ofert un ventall divers i ric en propostes culturals. Els Twocats pel Gospel han estat els encarregats de tancar amb la seva actuació els espectacles del sopar concert.

Riells i Viabrea celebra el 3r sopar concert al Centre Cultural