Nàiade omple de melodies populars el segon concert del cicle Notes d'Aigua

Nàiade omple de melodies populars el segon concert del cicle Notes d'Aigua

El cicle musical arbucienc Notes d’Aigua ha tornat al Prat Rodó els diumenges a la tarda del mes de juliol i principis d’agost, amb un programa atrevit i innovador i una oferta musical que pretén arribar als gustos mes diversos.

Després de l'actuació de la Cobla La Cervianenca, el cicle ha arribat al seu equador aquest passat diumenge amb el concert ofert pel grup vocal Nàiade, cinc solistes amb disset anys de trajectòria com a formació musical. L'espectacle que han ofert al Prat Rodó ha estat farcit de cançons i temes populars cantats a capela interpretats amb una creativitat i diversitat notables.

Sota l’ombra dels plataners i amb la fresca de la riera, la formació provinent de Maçanet de la Selva i Riudarenes ha ofert un concert de molta qualitat que ha omplert de melodies ben conegudes el Prat Rodó, un dels espais més emblemàtics d'Arbúcies.
El cicle musical Notes d'Aigua pren el relleu de l'Arbsons i garanteix una programació musical estable a l'estiu. La propera cita serà el 23 de juliol amb Núria Vinyals, una soprano de Sant Hilari, que juntament amb el tenor Andreu Miret i la pianista Viviana Salisi oferiran algunes de les àries més famoses del seu repertori.
Per últim el grup The Sey Sisters serà l'encarregat de tancar el dia 6 d'agost el Notes d'Aigua. Es tracta d'una formació musical formada per tres germanes catalanes de procedència africana que prometen fer passar una vetlla inoblidable als assistents.

Nàiade omple de melodies populars el segon concert del cicle Notes dAigua