La SelvaTV, televisió oficial del nou espectacle de Fel Faixedas

La SelvaTV s'ha afegit al nou projecte de l'actor arbucienc Fel Faixedas: “Bona nit, benparits!”. El canal digital s'ha convertit en patrocinador i televisió oficial de la gira de l'espectacle. Reunits al local de la SelvaTV, els gerents del mitjà de comunicació, David Molero i Miquel Tomàs, conjuntament amb en Fel Faixedas, han establert les bases d'aquesta col·laboració.

“Bona nit, benparits!” també compta amb un altre patrocini d'una empresa selvatana: òptiques Muralla. L'espectacle s'ha estrenat aquest mes de juliol al Teatre d'Hostalric amb una gran acollida per part del públic assistent.

Després de 12 anys a Teatre de Guerrilla i 8 amb en Carles Xuriguera, Faixedas presenta el seu primer espectacle en solitari on combina l’humor, la música i la reflexió. “Bona nit, benparits!” s'estructura al voltant de 5 temes musicals: néixer, créixer, reproduir-se, morir i ressuscitar, amb lletra i música de Fel Faixedas, que interpreta els temes acompanyat de la banda el Furgon Oscuro . L'espectacle compta amb la col·laboració d'artistes convidats com Els Gossos, Miqui Puig, Judit Neddermann, Roger de Gràcia i Adrià Puntí. “Bona nit, benaparits!” es podrà tornar a veure a la Selva el proper 31 de juliol a Arbúcies.

convenifelfaixedas