63,7 milions d'euros per reconvertir el turisme a Lloret

La Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Lloret de Mar, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i la Mesa Empresarial han acordat una inversió de 63,7 milions d'euros per reconvertir el turisme a Lloret de Mar.

En virtut d’aquest acord, per al període 2017-2019, les tres administracions es comprometen a invertir un total de 3,7 milions d’euros: 1,550.000, la Generalitat; 1,550.000, l’Ajuntament de Lloret de Mar; i 600.000, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Aquest Pla de reconversió de la destinació turística de Lloret de Mar compta des del seu inici amb la participació del sector privat, a través de la Mesa Empresarial del municipi. En aquest sentit, els empresaris adherits es comprometen a invertir un total de 60 milions d’euros també al llarg d’aquests tres anys, per millorar i modernitzar les seves infraestructures i serveis hotelers.

Les actuacions previstes són la concreció d’algunes de les accions globalment contemplades en el Pla operatiu de renovació de la destinació turística de Lloret de Mar.
El pla d'inversió contempla trenta mesures enfocades a diferents àmbits com l'urbanisme, al comerç o mesures d'eficiència energètica, que han de permetre assolir una sèrie d'objectius.

Aquests tres propers anys es portaran a terme accions com la millora i finalització del camí de ronda entre Lloret i Fenals, la millora i adequació de la plaça Mossèn Pere Torrent, un pla de dinamització comercial i actuacions vinculades a l'ampliació de la ciutat esportiva on està previst incorporar esports de raqueta com ara el tennis o el pàdel.

 

reconversioturisticalloret