Riudellots comptarà amb un nou cos de vigilants a partir de l'1 de setembre

Riudellots comptarà amb un nou cos de vigilants a partir de l'1 de setembre

Aquest passat dijous s'ha presentat a la sala d'actes de l'Ajuntament de Riudellots el servei que proporcionarà el nou cos de vigilants del municipi a partir de l'1 de setembre.

De dilluns a divendres dos agents realitzaran tasques administratives com a funcionaris i altres serveis com patrullatge pel municipi, atendre les sortides d'escola o actes organitzats per l'Ajuntament o entitats.
Per poder dur a terme aquestes tasques, l'Ajuntament ha adquirit un tot terreny completament equipat com a vehicle de vigilància. Amb la creació del cos de vigilants es pretén ampliar i reforçar la sensació de seguretat entre els veïns i veïnes de Riudellots.

Amb aquest nou cos de vigilants es dona compliment a un dels eixos del programa electoral amb el què es va presentar a les passades eleccions municipals l'actual equip de govern. Per complementar la tasca del cos de vigilants es contractarà una empresa de seguretat que serà l'encarregada de custodiar i vigilar els equipaments municipals durant els caps de setmana i entre 6 i 10 de la nit els dies laborables.

Riudellots està a l'espera de fer efectiva la instal·lació de càmeres de lectura de matrícules als sis accessos de què consta el municipi. Es tracta d'un projecte que altres municipis de la comarca ja han engegat a través del Consell Comarcal.

Riudellots comptarà amb un nou cos de vigilants a partir de l1 de setembre