Riells i Viabrea ret homenatge a mossèn Pere Ribot

Riells i Viabrea ret homenatge a mossèn Pere Ribot. Com ja és tradició, els riellencs i riellenques s'han aplegat a l'abadia de Sant Martí de Riells del Montseny per retre homenatge a mossèn Pere Ribot.

Des de fa una vintena d'anys el municipi organitza aquesta trobada per commemorar les diverses aportacions culturals que Pere Ribot va realitzar en diferents àmbits, com ara la literatura a través de la publicació de diferents llibres de poesia de caires religiós així com la seva defensa aferrissada del Montseny i el seu compromís amb el país.

Aprofitant la bona acústica i el caràcter religiós de la figura de mossèn Pere Ribot, l'abadia de Sant Martí de Riells del Montseny és l'escenari ideal per retre-li homenatge celebrant-hi concerts de música clàssica. Enguany Le Due Donne han estat les encarregades d'encapçalar l'acte amb un recital líric de gran nivell. El concert ha estat presidit per una de les pertinences més preuades de mossèn Pere Ribot, una senyera recollida a la Batalla de l'Ebre.

Le Due Donne han deixat bocabadat al públic assistent amb la seva tècnica i domini del cant líric. El conjunt, format per una soprano i una mezzosoprano, ha estat un dels protagonistes de la darrera edició del concurs musical de TV3 'Oh, Happy day'. Le Due Donne tenen vincles amb Riells i Viabrea ja que l'avi d'una dels seus components és mestre de l'escola de música Güell.
En un futur no es descarta que l'acte d'homenatge a mossèn Pere Ribot es vegi reforçat i ampliat amb més activitats.

Riells i Viabrea ret homenatge a mossèn Pere Ribot