La bibliopiscina de Sils aconsegueix apropar la lectura a tots els públics

Durant aquest mes de juliol tots els usuaris i usuàries de la piscina de Sils han pogut gaudir de la bibliopiscina. Els dimarts i dijous a la tarda, durant dues hores han estat a disposició dels usuaris llibres infantils i juvenils, còmics, novel·les, diaris i també revistes.

La bibliopiscina és un projecte que sorgeix de la Biblioteca Municipal de Sils i que funciona amb les mateixes condicions de préstec.

Amb aquesta iniciativa la Biblioteca Municipal pretén donar a conèixer el seu servei i descentralitzar els espais de lectura i accés als llibres i revistes. La bibliopiscina ha servit per donar a conèixer la Biblioteca a aquella gent que no n'és usuària i pels que ja ho són els hi ha facilitat l'accés a la lectura en un entorn lúdic.

La bibliopiscina té com a objectiu desvincular l'hàbit lector d'un context merament educatiu i de l'obligatorietat que aquest àmbit comporta. Durant el curs escolar la Biblioteca Municipal ha engegat altres projectes en la mateixa línia com ara el club de lectura o l'hora del conte.

Durant aquest curs les escoles han pogut també visita a la Biblioteca per conèixer el seu funcionament. L'èxit d'experiències com la revetlla de Sant Jordi o la bibliopiscina consoliden la iniciativa d'apropar els llibres i la cultura al major nombre de persones possible.

 

bibliopiscina