Guitart Hotels i Melcior Mauri, junts per potenciar el turisme esportiu de Lloret de Mar

La cadena Guitart Hotels ha signat el seu primer conveni de colaboració amb un esportista d’élit. Melcior Mauri, ciclista català referent en la década del 90, será l’embaixador d’aquesta cadena hotelera que vol promoure la presencia del cicloturisme a Lloret de Mar. 

Amb aquest conveni es realitzaran diverses activitats, com jornades de tecnificació, estades per equips, organització de sortides o assasorament profesional.  El Campus Melcior Mauri Costa Brava será una de les grans novetats d’aquest conveni. Desprès de l’éxit aconseguit en les darreres edicions del Campus Melcior Mauri Costa Daurada, el ciclista inaugurarà aquest esdeveniment durant la tardor del 2018.

Amb el pas dels anys el municipi ha anat perdent aquest tipus de turisme i altres poblacions costaneres com Tossa de Mar se n’aprofitaven. Enguany s’han realitzat més de 200 esdeveniments esportius que han aportat uns 50.000 visitants a la población, fet molt positiu pels hotels. Amb la colaboració de l’Ajuntament del municipi, Guitart Hotels preten acostar als turistes durant tot l’any, ja que durant la tardor, hivern i primavera és quan menys visitants té el poble.

La mort de diversos ciclistes a les carreteres és, malauradament, un dels temes més actuals. Mauri s’ha volgut pronunciar arran d’aquest fet, i, asegura que tot comença pel respecte entre ciclistes i automòbils.