Èxit de participació en la 1a edició del concurs 'Súper explorador literari'

Èxit de participació en la 1a edició del concurs 'Súper explorador literari'. La Biblioteca Municipal de Sils ha posat en marxa aquest estiu el concurs 'Súper explorador literari'. En funció de la franja d'edat, el lector o lectora ha d'escollir el mapa del color corresponent a la seva categoria.

Cada mapa té 5 estacions equivalents als 5 llibres que els concursants han de llegir durant l'estiu. Un cop finalitzat un llibre s'acaba una estació i els lectors han d'omplir una butlleta amb el títol, protagonistes i arguments del llibre i especificar si els hi ha agradat o no la lectura i si la recomanarien.
Si s'aconsegueix la fita de llegir els 5 llibres, cada participant optarà a guanyar un premi que s'entregarà a la Biblioteca Municipal el divendres 8 de setembre.
Amb el concurs es pretén que els nens i nenes no aturin l'hàbit lector durant l'estiu.

Tot i que la Biblioteca Municipal estigui tancada per vacances del 14 d'agost fins al 5 de setembre, el concurs no s'atura ja que els nens i nenes poden endur-se a casa aquells llibres que els hi faltin per acabar el seu itinerari.

El concurs lector serveix també per aprofitar que els nens i nenes coneguin les novetats editorials.

És la primera vegada que s'organitza aquest concurs lector dirigit a tots els nens i nenes de Sils de 4 a 16 anys. La bona rebuda de la iniciativa, que ha superat la quarantena de participants, fa preveure la seva continuïtat l'estiu de l'any vinent. El 2018, serà un any especial per la Biblioteca Municipal ja que està previst el seu trasllat a un nou local a la Travessera de la Rambla, que suposarà triplicar l'actual espai i tot un seguit de millores.

Èxit de participació en la 1a edició del concurs Súper explorador literari