Èxit rotund de la Festa Major de Riells i Viabrea

Èxit rotund de la Festa Major de Riells i Viabrea. La Festa Major de Riells i Viabrea d’enguany ja està en marxa. Divendres es va donar el tret de sortida amb el pregó de la Festa Major.

Manel Ferrer, locutor, presentador i actual col·laborador a l’Arucitys de 8tv, va ser l’escollit pel pregó d’aquest any. Ferrer que se li va lliurar una placa en señal d’agraiment al final del seu discurs, es va mostrar molt content i il·lusionat per haver fet el pregó del poble que l’ha vist crèixer.
Seguidament, a la Plaça de l’Ajuntament el grup “Los 80 principales” va tocar les cançons més conegudes nacionals i internacionals de la década del vuitanta davant d’uns riellencs i riellenques que no van parar de cantar i ballar en tota la nit.
Dissabte la jornada va començar ben aviat i ningú es va voler perdre l’activitat del dia, el gran tobogán aquàtic. Un recorregut de 80 metres de llarg on grans i petits van poder remullar-se mentre lliscaven L’èxit d’aquesta activitat ja està programada per la próxima Festa Major i amb un tubogan encara molt més llarg. Entre els assistents també s’hi va poder veure l’alcalde del poble, Josep Maria Bagot, que tampoc va voler quedar-se amb les ganes de tirar-se pel tobogán.
Dissabte a la tarda, una de les Orquestres més conegudes i amb més de cent anys d’història, l’Orquestra Salvatana, va fer ballar un pavelló ple de gom a gom. Com de costum l’orquestra va oferir un llarg repertori de música tot fent un repàs de les cançons més conegudes de la historia de la música catalana, española i americana. I després de ballar i cantar es va celebrar el sopar Popular al costat del Pavelló. Com cada any l’èxit va ser rotund i es van arribar a repartir més d’un miler de sopars.
Diumenge A la tarda vam poder veure la part més competitiva dels joves a la gincama Marrana, un circuit que posava a prova les habilitats del participants. Pels més menuts es va habilitar una zona del camp de futbol perquè també poguéssin disfrutar d’una mini-gincama amb els ponts de mico i xarxes de cordes.
Ahir, per acabar de tancar una exitosa Festa Major, Teatre de Guerrilla va presentar l’obra de teatre “Temps”, un monóleg teatral que barreja comèdia i tragedia. Quim Masferrer, protagonista de l’obra es posa a la pell d’un malalt que li acaben de comunicar que li queden 90 minuts de vida. Masferrer està tenint molt éxit al teatre i més si encara ho fa a prop de casa seva.

La Festa Major de Riells i Viabrea denguany ja està en marxa