'Fes estiu a St. Hilari' estrena la ruta Racons de St. Hilari

'Fes estiu a St. Hilari' estrena la ruta Racons de St. Hilari. Sant Hilari ha tornat a posar en marxa aquest estiu tot un seguit d'activitats. Des del dimecres i fins diumenge durant el mes de juliol i el mes d'agost cada dia se'n programa una.

Sota el títol: 'Fes estiu a Sant Hilari' els visitants i estiuejants al municipi poden escollir un seguit de visites, rutes i activitats creades per a tots els gustos i per a tots els públics.
Una d'elles és la ruta Racons de St. Hilari. Es tracta d'una visita guiada pels punts més importants i emblemàtics de la vila de les cent fonts, amb la voluntat d'aprofundir en el coneixement del patrimoni arquitectònic i la història de la capital de les Guilleries.
Alguns dels edificis que es visiten són Can Rovira, l'actual seu de l'oficina de Turisme i la casa més antiga del poble, la Cooperativa, el despatx de l'aigua, molt vinculat a les aigües medicinals de St. Hilari, l'església, l'ajuntament, algunes fonts del poble i les places Doctor Gravalosa i General Moragues, personatges cabdals en la història del municipi.
Amb aquesta iniciativa es pretén diversificar l'oferta turística de St. Hilari i arribar així a tot tipus de públic.

És el primer any que es porta a terme la ruta Racons de St. Hilari i la bona rebuda fa que amb tota probabilitat l'any vinent torni a formar part de la resta d'activitats dels mesos de juliol i agost. 'Fes estiu a Sant Hilari' ofereix un ampli ventall d'activitats com ara conèixer, cercar i identificar plantes medicinals per posteriorment fer-ne un ungüent, una visita guiada a la planta embotelladora de la Font d'Or per conèixer el procés d'envasat de l'aigua, una ruta guiada a peu per l'entorn natural del municipi que permet descobrir algunes de les fonts menys conegudes de Sant Hilari o bé un “tast d’aigües” teatralitzat que ens introdueix a la història de les aigües medicinals i el seu impacte en el municipi. Tot plegat permet conèixer de primera mà Sant Hilari i el seu entorn natural.

Fes estiu a St. Hilari estrena la ruta Racons de St. Hilari