VII edició de la Riudelan

Aquest cap de setmana a Riudellots de la Selva s’ha celebrat la 7ª edició de la RiudeLAN. La RiudeLAN que va començar dijous i va acabar ahir a les dues del migdia.

La Rioudelan és un esdeveniment molt important pels amants dels videojocs, ja que durant quatre dies poden jugar, aprendre i veure noves maneres de jugar a videojocs. El requisit imprescindible per assistir-hi és tenir un ordinador propi per poder jugar, tot i que se n’han pogut veure alguns amb unes configuracions tecnològicament molt avançades. La bona connexió a Internet amb fibra òptica, subministrada per Adamo va permetre als participants jugar durant una infinitat d’hores al pavelló municipal del poble.

N’hi havia que aprofitaven l’estona per mirar pel·lícules, disfressant-se dels seus herois preferits o jugar online contra els seus companys i si podia ser d’una manera més còmode, molt millor.

A més es va habilitat una zona del recinte per poder-hi dormir. Com si d’un càmping es tractés els participants podien gaudir d’una zona per cuinar o bé comprar-se alguna cosa al servei de bar amb uns preus aptes per a tothom

Dissabte es van organitzar tres competicions: el campionat de Mario Kart, el campionat de Smash Bros i pel públic més adult la competició de Dark Souls 3.

Diumenge Toni Gómez, Dissenyador i director de Programació de Drawig Code i Volcànica va fer una xerrada dedicada als creadors de videojocs.