Núria Vinyals protagonitzarà la 4a edició del Sacalm Musikwasserland

Aquest proper dissabte 19 d'agost, la Sala Noble de Sant Hilari acollirà a 2/4 de nou del vespre la quarta edició del Sacalm Musikwasserland. La mezzosprano hilarenca Núria Vinyals serà l'encarregada d'oferir el recital de música clàssica d'enguany.

El Sacalm Musikwasserland continua apostant per plantejar concerts de gran qualitat amb el propòsit d'apropar al públic la música clàssica a través d'intèrprets d'un gran nivell, com és el cas de Núria Vinyals que fa quatres anys que viu a Alemanya. Després d'estudiar a l'Escola Superior de Música de Catalunya i realitzar el Màster de Música al Conservatori de Colònia, Vinyals retorna com cada estiu des de fa quatre anys a Sant Hilari per compartir a través del Sacalm Musikwasserland tots els nous coneixements adquirits.

La sessió estarà dividida en dues parts i comptarà amb una habitual dels concerts del Sacalm Musikwasserland com és la pianista Idoia Rodríguez, que al igual que l'Álvaro López a la guitarra, acompanyarà Núria Vinyals a través d'aquest viatge per grans temes de la música clàssica. El Sacalm Musikwasserland és una iniciativa organitzada per l'Associació la Fàbrica de Lied amb el suport de l'Ajuntament de Sant Hilari. Amb set anys ja d'experiència, la Fàbrica de Lied aposta pels talents locals i per proporcionar una experiència única al públic a través de la música.

Les entrades pel concert d'aquest dissabte es poden comprar a l’Oficina de Turisme de Can Rovira i a la pàgina web de ticketea.com

 

previa4asacalmmusikwasserland