Gran èxit de les visites teatralitzades a la Fortalesa d'Hostalric

Aquest estiu Hostalric ha tornat a ser l'escenari de les visites teatralitzades que sota el nom “El Governador de la Fortalesa” s'han dut a terme en l'emblemàtic castell del municipi. Un nombrós públic assistent ha pogut gaudir d'aquesta activitat.

Daniel O’Sullivan és el personatge escollit per fer d’amfitrió de les visites, ja que va tenir un paper rellevant a la fortalesa d’Hostalric durant l’atac francès de 1808. La visita també inclou la presència dels Miquelets del Regiment del 1r terç de Girona que ajuden ha dotar de versemblança històrica els fets explicats, com ara la crema d'Hostalric i la destrucció de la Torre dels Frares per part de les tropes franceses. Les visites teatralitzades són una iniciativa de l'Ajuntament d'Hostalric, el Regiment Sant Narcís 1714 i l'Associació del Patrimoni Històric d'Hostalric.

Les visites teatralitzades a la fortalesa d'Hostalric tenen la particularitat d'incloure els propis visitants en les representacions permetent així una vivència en primera persona de la història de la Fortalesa. La visita realitza un recorregut pels racons més amagats del castell d'Hostalric a través de passadissos i galeries. Amb gran rigor històric es dona a conèixer el patrimoni que amaga la Fortalesa i la poc coneguda història de la seva creació.

Les visites han tingut un èxit rotund i han deixat molt bones sensacions entre el públic assistent, que un cop finalitzades les representacions també ha pogut gaudir d'un sopar a l'aire lliure en el recinte de la Fortalesa d'Hostalric.

 

visitesteatralitzadeshostalric