La 5a edició del Sant Hilari Birrafest supera totes les expectatives

La plaça Gravalosa ha acollit aquest passat dissabte la 5a edició del Sant Hilari Birrafest. L'esdeveniment ha aplegat per primera vegada a 8 cervesers provinents de diferents llocs del territori com la Terra Alta, el Berguedà o la Garrotxa.

La Selva ha comptat amb una àmplia representació amb les cerveses Popaire de Blanes, la Selvaseria de Vidreres i la Trabuc de Santa Coloma de Farners. La 5a edició del Sant Hilari Birrafest organitzada per l'entitat Isards per la festa amb la col·laboració de l'Ajuntament ha desbordat totes les expectatives i ha exhaurit tots els gots que s'han posat a la venda. La fira de Cervesa Artesana de Sant Hilari ha ofert diverses actuacions musicals en directe i com a novetat de l'edició d'enguany ha comptat amb un food truck. El Sant Hilari Birrafest té el seu origen en la decisió per part dels membres de l'entitat Isards per la festa d'ampliar la Festa de la Gerra.

Per segon any consecutiu s'han fet entrega dels premis a les millors cerveses del Sant Hilari Birrafest. A través de votació popular les cerveses guanyadores han estat en primer lloc la Trabuc de Santa Coloma de Farners, en segon lloc la Rústica Bufona de Tarragona i el tercer premi se l'ha endut la Selvaseria de Vidreres. La 5a edició del Sant Hilari Birrafest ha estat tot un èxit i ha servit per consolidar la Fira de Cervesa Artesana de la capital de les Guilleries, que espera seguir creixent i esdevenir tot un referent comarcal.

 

5aBirrafest