Èxit de públic a la 4a edició del Sacalm Musikwasserland

La Sala Noble de Sant Hilari s'ha vestit de gala per acollir aquest passat dissabte la quarta edició del Sacalm Musikwasserland. Amb una espectacular escenografia i amb la sala plena la mezzosprano hilarenca Núria Vinyals ha protagonitzat el recital de música clàssica d'enguany.

La principal novetat d'aquesta edició ha estat la incorporació a la guitarra d'Álvaro López Soriano. Vinyals també ha actuat acompanyada d'una habitual del Sacalm Musikwasserland: la pianista Idoia Rodríguez. Els tres intèrprets han ofert al públic assistent una actuació d'un gran nivell que s'ha vist recompensada amb nombrosos aplaudiments al final de cada peça.

Peces del Renaixement, del Barroc, del Romanticisme han omplert de melodies dura pràcticament dues hores la Sala Noble de Sant Hilari. Com és habitual, els concerts del Sacalm Musikwasserland pretenen dotar d'eines interpretatives al públic per poder gaudir encara més de la música interpretada.

Autors com Bach, Händel o Frederic Mompou entre d'altres han protagonitzat la 4a edició del Sacalm Musikwasserland que continua apostant pels talents locals per oferir concerts de gran qualitat, com és el cas de Núria Vinyals. La mezzosoprano resideix actualment a Alemanya on ha realitzat el Màster de Música al Conservatori de Colònia. El Sacalm Musikwasserland ha estat tot un èxit que anima als seus organitzadors, la Fàbrica de Lied, ha continuar treballant en la seva propera proposta: el cicle de Tardor al Baix Montseny.

 

4aSacalm Musikwasserland