Quimi Portet presenta el seu últim treball a 'Les Nits de Marimurtra'

 El Templet de Linné, un dels racons més icònics tant del Jardí Botànic Marimurtra com de la mateixa Costa Brava, ha acollit l'actuació aquest passat dissabte de Quimi Portet. En el marc del cicle musical “Les Nits de Marimurtra” l'artista osonenc a presentat el seu darrer treball: Ós bipolar.

Es tracta del seu novè disc en solitari, en el que ha comptat amb les col·laboracions de Manolo García, Núria Graham i Joan Miquel Oliver. Després de quatre anys sense publicar cap treball torna el seu sentit de l’humor característic i el seu rock assossegat amb setze cançons gravades per ell mateix al seu estudi d’Avinyonet de Puigventós. Tot i el silenci discogràfic d'aquests darrers quatres anys Portet ha mantingut una activitat frenètica.

L'artista osonenc ha fet gala del seu virtuosisme a la guitarra i del seu peculiar sentit de l'humor. La seva actuació ha omplert de públic el Templet de Linné. Enguany es celebra la 12a edició de “Les Nits de Marimurtra” que es consolida com un dels esdeveniments culturals de referència a l'estiu amb l'afegit que permet gaudir d'un entorn absolutament privilegiat i d'una experiència totalment diferent a l'habitual visita diürna al Jardí Botànic.

“Les Nits de Marimurtra” finalitzen aquest divendres a les deu de la nit amb l'actuació de Susanna del Saz. La cantant gironina presenta aquest any un nou projecte, Tribut a Julio Iglésias, disc dedicat a l'obra del cantant madrileny.

 

QuimiPortetNitsmarimurtra