Tossa celebra la Rua de Carnaval a l'Estiu

Tossa celebra la 7ª Rua de Carnaval a l'Estiu. Tossa de Mar s'ha omplert de llum i color per celebrar la 7a Rua de Carnaval a l'Estiu del municipi. Tossa és coneguda per la seva gran tradició carnavalesca i per tal que els visitants que arriben a l’estiu també puguin gaudir d’aquest patrimoni festiu s’organitza, l’últim dissabte del mes d’agost, una desfilada de Carnaval on només participen les Colles de Tossa.

L'espectacularitat de les disfresses, les carrosses i les comparses que durant l'hivern s'han pogut veure a diferents localitats omplen els principals carrers del municipi en ple estiu. La Rua de Carnaval a l'Estiu és una bona manera de difondre el Carnestoltes de Tossa de Mar fora de la temporada habitual ja que l'afluència de visitants durant el període estival permet arribar a un major públic.

La Rua es fa d’una platja a una altra de Tossa, des de la Mar Menuda a la des Racó, pel passeig del Mar i l’avinguda de Sant Ramon de Penyafort. El plaer d’assistir a la desfilada és doble, veient les disfresses mentre es contempla la vila vella de Tossa. La Rua de Carnaval a l'Estiu aplega centenars de persones. Enguany, els atemptats de Barcelona i Cambrils han obligat a prendre mesures que no han alterat l'esperit de la festa.

Les Colles de Carnaval de Tossa estan considerades com unes de les més prestigioses de la Costa Brava, a més a més també compten amb una llarga trajectòria de premis aconseguits a diferents poblacions. Aquesta fama fa que la Rua de Carnaval a l'Estiu de Tossa augmenti amb cada edició l'afluència de públic, consolidant l'esdeveniment com un dels més esperats durant la temporada d'estiu al municipi.

Tossa celebra la 7ª Rua de Carnaval a lEstiu