L’Ajuntament de Lloret manté les mesures de prevenció a les zones de vianants

L’Ajuntament de Lloret manté les mesures de prevenció a les zones de vianants. L'Ajuntament de Lloret de Mar ha reduït el seguit de mesures preventives i restriccions implementades a conseqüència dels greus atemptats que van tenir lloc el 17 d'agost a Barcelona i Cambrils.

La setmana passada la conselleria d’Interior va informar de la desactivació del dispositiu desplegat arreu del territori arran de les accions terroristes dutes a terme a Barcelona i Cambrils. Es per això que l'Ajuntament de Lloret de Mar s'ha decidit aixecar la restricció de trànsit rodat a l’avinguda Just Marlès i al passeig Marítim durant la nit, una de les mesures de prevenció adoptades aquests darrers dies en relació a la seguretat de la zona de vianants del municipi.
Pel que fa a la resta del dispositiu, es mantenen, fins a final de temporada els New Jerseys de formigó per bloquejar l'accés de vehicles en diversos punts cèntrics.

Es mantenen els News Jerseys de formigó repartits per la zona de vianants bloquejant l'accés del C/Sant Pere des del C/carrer Verge de Loreto i des del C/Oliva i l'accés al passeig Manel Bernat, al passeig de terra de Jacint Verdaguer, a la Plaça de la Vila, a les voreres de l'av. Just Marlès i a la platja de Fenals per l'av. Amèrica.

L'operatiu i el desenvolupament del protocol d'actuació ha anat a càrrec dels Mossos d'Esquadra en coordinació amb la Policia Local de Lloret de Mar i representants del govern municipal. Les mesures de prevenció es mantindran com a mínim fins que finalitzi la temporada d'estiu.

LAjuntament de Lloret manté les mesures de prevenció a les zones de vianants